VAPO HYDRAULICS NV

VAPO is een solide KMO en leverancier voor diverse industriële sectoren. Of het nu gaat om cilinderbouw, groepenbouw, componenten of oplossingen op maat, bij VAPO is men aan het juiste adres.

VAPO kent 4 specialisaties:
- Hydraulische cilinders
- Hydraulische aggregaten en manifolds
- Service en herstel
- Automatisatie

VAPO bouwt uw cilinders volledig op maat. Cilinders worden berekend op sterkte en vermoeiing. VAPO levert u alle nodige berekeningsnota's, materiaalcertificaten en de garantie op kwaliteit. Hierbij is de wisselwerking tussen klant en VAPO van essentieel belang.

VAPO bouwt zowel mini- als grote complexe aggregaten met zowel elektro-of dieselmotoren. Complexe manifolds worden door ons inhouse ontworpen en gefabriceerd.  Elk aggregaat wordt volledig uitgetekend (3D) en na montage op verschillende wijzen getest. Zo is men er bij VAPO zeker van, dat kwalitatief hoogstaande producten de deur uitgaan.

VAPO beschikt over hoog technisch opgeleide techniekers die volledig zelfstandig een service kunnen verlenen. Ons service aanbod is veelzijdig en zeer uitgebreid. Preventie, vervangen van onderdelen, herstellen van cilinders, monteren van leidingen, oliemanagement en drukmetingen hebben hier een groot aandeel in.  Wij inventariseren uw hydraulische systemen en maken een passend onderhoudscontract voor uw op. Dit garandeert periodiek onderhoud en snelle levering van componenten.