METALogic biedt corrosie en metaaldegradatie oplossingen gebaseerd op studies, metingen en analyses.

ING België is een universele bank die financiële diensten aanbiedt voor private klanten, ondernemingen en institutionele klanten.

Com & Sens (Composites & Sensing ) is een spin - off bedrijf van de Universiteit Gent en is gespecialiseerd in het toepassen van (ingebedde) glasvezel sensoren voor het opvolgen van composietconstructies.

Met ruim 100 jaar ervaring in de scheepsbouw en de (petrochemische) industrie kan Nieuwburg een complete service bieden op het gebied van isolatietechnieken.

MHI Vestas Offshore voert het onderhoud uit aan de Vestas turbines in de windturbineconcessie van Belwind en Northwind.

Leverancier van materialen voor yachting en professionele visserij (netten, staalkabels, touwen, verven, smeermiddelen en veiligheidskledij).

MULTI levert engineering services aan bedrijven die actief zijn in de sectoren maritiem & offshore.

De Haven van Oostende profileert zich als energy port.

Ostend Marine Services is een vaste waarde als duikbedrijf in de haven van Oostende.

MacArtney Benelux behoort tot de wereldwijde MacArtney Underwater Technology Group.

Manora Logistics is een onafhankelijk expeditie en transport consultancy bedrijf.

Juridische adviesverlening met bijzondere focus op offshore/waterbouw.

Berman biedt onderwater en duikdiensten aan met het oog op de groeiende industrie voor duurzame energie in Europa.

We are risk consultants and marine insurance brokers.

DECO biedt onderzeese diensten voor de offshore markt.

ADEDE is gespecialiseerd in explosievenopsporing, archeologie en offshore dienstverlening.

24SEA is gespecialiseerd in structural health monitoring op offshore structuren en biedt oplossingen aan voor zowel korte als lange termijn monitoring en test campagnes.

Hypertechnics bvba is gespecialiseerd in de productontwikkeling en de fabricage van offshore gerelateerde toestellen.

PMD staat voor Polymer Maritime Development en is een neutraal platform voor alle stakeholders van de kunststof- en de maritieme sector.

Scheepshersteller met scheepshelling en drijvende dokken, eigen hersteldienst schroeven, officieel dealer Volvo Penta, eigen kade langs kanaal Gent-Terneuzen.

Het Havenbedrijf Gent creëert op een duurzame wijze welvaart en groei door de verdere ontwikkeling van de zeehaven tot een multimodaal logistiek platform.

De VDAB organiseert in zijn opleidingscentrum te Zeebrugge de Maritieme Opleidingen (STCW-certified) en Offshore Opleidingen (OPITO-certified) voor werkzoekenden en werknemers uit de maritieme sectoren.

Seastar nv zal instaan voor de bouw, ontwikkeling en exploitatie van het offshore windmolenpark Seastar.

Scheepswerf IDP biedt het antwoord op al uw nautische vragen. Zeeschepen, binnenvaartschepen, werkboten, vissersboten, jachten,… reken steeds op Scheepswerf IDP voor het onderhoud en de herstellingen van uw schepen.

Survitec Group is wereldwijd marktleider in producten voor overlevingstechnologie voor de marine sector, de offshore sector, defensie en ruimtevaart.

De kernactiviteiten van Smulders zijn de bouw, productie, levering en montage van staalconstructies.

G-tec Marine Environment levert gespecialiseerde diensten op het gebied van ingenieurs-geologie, -geofysische en -geotechnische projecten, hydrografische surveys en marien milieuonderzoek.

THV Mermaid zal instaan voor de inbouw en de uitbating van de laatste windmolenparkconcessies in het Belgisch deel van de Noordzee.

Rentel nv zal instaan voor de ontwikkeling, bouw en exploitatie van het offshore windmolenpark Rentel.

Elia groep is actief in elektriciteitstransmissie

CMI Services is een internationale leverancier van technologie en technische diensten.

HaTwee is leverancier van poedercoatings in de Benelux en exclusief verdeler van Govesan en ST Powder Coatings. Een ruim gamma standaardproducten wordt op 24 u geleverd vanuit de magazijnen in Lichtervelde.

De Hogere Zeevaartschool is de enige hogeschool in België die opleidingen Nautische Wetenschappen en Scheepswerktuigkunde aanbiedt. 

DC Industrial is gespecialiseerd in civiele bouwkundige en baggerwerken. DC INDUSTRIAL maakt deel uit van Group De Cloedt.

Ecorem biedt consultancy- en engineeringsdiensten aan met een specifieke focus op milieu- en klimaatsveranderingsvraagstukken.

REM-B HYDRAULICS NV  (Beerse ) & INDUPRO NV (Oostende), beiden gekend voor hun expertise en ervaring in de hydraulica, hebben in 2014 hun krachten gebundeld en samen een  firma opgericht: REM- B INDUPRO N.V.

‘Renewable Energy Base Oostende’ (REBO), in Haven Oostende, bouwt infrastructuur en ontwikkelt diensten voor de constructie en O&M van de windparken in de Noordzee.

Meetapparatuur en systemen voor plaatsbepaling (GNSS), voor landmeetkundige, geografische en hydrografische toepassingen.

TEXION levert een volledig gamma geokunststoffen voor de wegen- en waterbouw, spoorwegen, vliegvelden en afvalstortplaatsen. 

Onderhoud van windmolens offshore op de Belgische Thornton Bank.

Grout- en betonwerken uitsluitend in offshore en nearshore omgeving. 

CGK maritime, een afdeling van CGK Group, levert fenders (ShibataFenderTeam), waterbouwdichtingen, stootrubbers en allerlei kunststoffen voor de maritieme wereld. 

GeoSea biedt een breed scala van diensten aan de eigenaars van offshore activa, marine consultants en mariene aannemers in de sectoren Offshore Oil & Gas, duurzame energie en civiele technieken.

Sioen Industries nv is een Belgische groep gespecialiseerd in technisch textiel.

De Medts nv, opgericht in 1967, is specialist en marktleider in de behandeling van oppervlakken, metaal en beton, ter bescherming of reparatie.

Antea Group is een internationaal ingenieurs- en milieuadviesbureau dat gespecialiseerd is in fullservice-oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedelijke ontwikkeling en water.

Syntra AB is een opleidingsorganisatie die opleidingen organiseert voor (toekomstige) ondernemers en professionals.

Het Belgian Offshore Platform verenigt de belangrijkste partners die investeren in hernieuwbare (wind)energie- productie op de Belgische Noordzee.

Het VLIZ is het coördinatie- en informatieplatform voor zeewetenschappelijk onderzoek in Vlaanderen.

Taverbel ontwerpt en produceert glasvezelversterkte kunststof profielen op klantenmaat.

Interflon België NV fabriceert kostenbesparende smeertechnologie en reinigers. 

Skyworkers is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’.

Belgibo is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar en risk consultant, gespecialiseerd in bedrijfsgebonden risico's en schadebeheer.

Radio Holland is over de hele wereld bekend als toonaangevende specialist in satelliet- en radiocommunicatie, automatisering, observatie en navigatiesystemen voor maritieme gebruikers.

Kenniscentrum in fundamenteel en toegepast onderzoek naar biodiversiteit en ecosystemen en dit ter ondersteuning van de bescherming en het duurzaam beheer van het natuurlijk milieu.

Onderhoudsbaggerwerken, kustbescherming, haveninfrastructuur, strandsuppleties, landaanwinning.

Witteveen en Bos is een internationaal actief ingenieurs- en adviesbureau. 

Cathie Associates ontwikkelt infrastructuur- en ontwerpoplossingen voor alle zaken met betrekking tot de zeebodem.

dotOcean ontwikkelt en vermarkt hoogtechnologische meetinstrumenten voor de maritieme industrie en levert innovatieve mechanica, elektronica en software oplossingen voor maritieme uitdagingen.

Overnachten in hotel Bero kan in de nieuwste 4-sterren kamers van Oostende.

VAPO is een solide KMO en leverancier voor diverse industriële sectoren. Of het nu gaat om cilinderbouw, groepenbouw, componenten of oplossingen op maat, bij VAPO is men aan het juiste adres.

De Aspiravi groep is actief in de toekomstgerichte en boeiende sector van de hernieuwbare energie.

International Marine en Dredging Consultants (IMDC) is een ingenieurs- en adviesbureau gespecialiseerd in een breed scala van water gerelateerde projecten.

Mensen en schepen. Dat is, in twee woorden samengevat, de kracht achter Jan De Nul Group.

MEET HET is een netwerk van geassocieerde Landmeters-Experten.

Onze producten: vislieren, baggerlieren, sleeplieren, ankerlieren, meer lieren zowel elektrisch als hydraulisch aangedreven en weliswaar onze stuurmachines.

Fabrikant ultrasoon antifouling systeem. 

VITO (Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek) is een toonaangevende Europese onafhankelijke onderzoeks- en adviesorganisatie waar innovatie en duurzaamheid centraal staan.

MG3 is een gespecialiseerde en innovatieve, onafhankelijke, geowetenschappelijke survey onderneming die actief is zowel offshore als aan de kust.

Consultingbureau mariene ecologie & milieu.

Sinds enkele jaren nemen we als duikbedrijf assistentie bij bergingsprojecten , baggerprojecten en installatiewerken op zee en in havens.

Het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek is een wetenschappelijke instelling van de Vlaamse Overheid.

CMB, Compagnie Maritime Belge, has more than 120 years of experience in the shipping world.

Netalux kiest ervoor zicht  uitsluitend te focussen op laserreinigingstechnologie.

Aannemingsbedrijf, gevestigd te Zeebrugge, voor het uitvoeren van bouwprojecten in de sector Gebouwen, Burgerlijke Bouw en Waterwerken.

Samen met Baggerwerken Decloedt, is Dredging International een van de belangrijkste werkmaatschappijen van de DEME Groep.

Fluves biedt geavanceerde sensor- en monitoringsystemen aan voor watergerelateerde industrieën, met focus op continue data acquisitie.

Herbosch-Kiere is gespecialiseerd in haven-, rivier-, en maritieme werken zoals het afbreken en bouwen van kaaimuren, bruggen, sluizen en steigers en het uitvoeren van baggerwerken en bergingswerken. 

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen.

Specialisatie in maritiem recht.

Op het vlak van mariene en maritieme wetenschappen en technologieën biedt UGent een waaier aan opleidingen, onderzoeksactiviteiten en faciliteiten aan afgestemd op socio-economische noden.

TORGUN is een dienstverlenend bedrijf van expert-ingenieurs en managers voor projecten in de domeinen haveninfrastructuur, offshore en mariene engineering.

Zensor biedt geautomatiseerde intelligente monitoring oplossingen.

De Meyer, dat zijn ‘Masters in Mechanics’.

Nexans is specialised in the design, production and installation of low and medium voltage submarine power cables.

Zeebrugge biedt de verladende industrie een netwerk van maritieme verbindingen naar Europese en intercontinentale bestemmingen.

Hotel Ter Streep bevindt zich in het hart van Oostende langs de Leopold II laan, dichtbij het casino en het stadspark. Een gezellig hotel met ruime kamers voorzien van alle moderne comfort. 

Rebel is een platform van maatschappelijk betrokken ondernemers op het raakvlak van publiek en privaat.

FMC verwelkomt nieuw lid ELSCOLAB, je lange-termijnpartner voor een betrouwbare continuïteit van je meettoestellen, processen en applicaties.

GreenBridge gelooft in Blue Growth en het duurzaam ontginnen van de rijkdom van de zee en wil daarom op een ‘no-nonsense’ manier innovatieve technologiebedrijven aantrekken.

SERVICE HYDRO nv is een ingenieursbureau dat instaat voor ontwerp en systeembouw (hydrauliek).

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij West-Vlaanderen is het instrument waarmee de provincie haar sociaaleconomisch beleid uitvoert.

Verhuur bedrijf van generatoren en klimatisatie.

Flanders Ship Repair is een scheepsherstelbedrijf met vestiging te Zeebrugge. 

Onder leiding van Leo Longueville voeren de twee zusterbedrijven voornamelijk constructiewerken, tankrenovaties, scheepsherstellingen uit.  

nCentric is a specialized wireless telecom operator & wireless product manufacturer focusing on the offshore telecommunication needs.

Hydrauvision is wereldwijd aanbieder van totaaloplossingen in aandrijftechniek met als specialisme hydrauliek.

Geo-MX is een ingenieursbureau voor maritieme en civiele bouw.

GARDEC VJ nv is één van de grootste scheepswerven langs de Belgische kust. Met een vast team van 48 ervaren en gedreven scheepsherstellers lossen zij elke dag de technische problemen en dringende schades op aan boord van schepen.

Architectuurstudio Johan Verborgh is een multidisciplinair architectenbureau die ernaar streeft architecturale waarden te koppelen aan duurzame en hernieuwbare energie. 

Verkoop en onderhoud van maritieme uitrusting - Uitvoering van seminaries en congressen.

Steven Nauwelaerts staat aan de wieg van Laminaria waarmee hij een innovatieve golfslagenergieconvertor ontwikkelt.

Zingametall is fabrikant van ZINGA®, een filmverzinkingsysteem dat bescherming biedt aan stalen structuren tegen het roesten van staal, HET alternatief aan warme galvanisatie.

Bexco staat voor meer dan drie generaties vakmanschap. Het is een respectabele merknaam voor maritieme en off-shore synthetische touwtoepassingen.

Laser Cladding Venture (LCV) is uw specialist voor laser cladding.

Anglo Belgian Corporation (ABC) behoort tot één van de belangrijkste Europese producenten van MDO, HFO en dual fuel middelsnellopende motoren (750 – 1000 tpm).

Norther ontwikkelt het offshore wind park genaamd “Norther” op 22 km voor de Belgische kust.

De haven van Antwerpen is een onmisbare schakel in de wereldhandel.

Toeleveringsbedrijf in de metaalsector met de mogelijkheid tot draaien, frezen, lasersnijden, autogeen snijden, lassen, plooien, 3D tekenen in ProE en CNC meetmachine.

Envisan is zeer deskundig en bedreven in de sanering van grondwater, de reiniging van vervuilde gronden, de bouw en sanering van stortplaatsen alsook in de behandeling van slib, bagger en ruimingspecie.

Het Waterbouwkundig Laboratorium is een expertisecentrum die onderzoek verricht naar de effecten van water dynamiek.

Naast managementconsultancy en coaching biedt Verbist & Verbist een softwarepakket aan voor de manager: Coach2Lead.

C-Power is een Belgisch bedrijf dat instaat voor de bouw en de uitbating van een offshore windpark op de Thorntonbank.

BOVA Environmental Consulting is uw partner voor onafhankelijk advies op vlak van milieu, bodem, veiligheid en energie.

Viking is een marktleider op het gebied van maritieme veiligheid.

Belgosat is uw partner in satellietcommunicatie, 3G/4G mobiele verbindingen, VOIP, CCTV, TV-distributie, IP-netwerken en WIFI voor maritieme gebruikers.

Hydrex offers underwater repair and maintenance solutions to shipowners wherever and whenever they are needed.