Nieuwjaarsreceptie FMC 24 januari 2018

FMC nodigt je graag uit op haar nieuwjaarsreceptie met een drankje en een hapje op 24 januari 2018 in het Havenhuis in Antwerpen. 

Transitie is de rode draad in het programma van de nieuwjaarsreceptie: transitie in de haven van Antwerpen met aanstelling van de nieuwe CEO, transitie bij FMC tot katalysator voor samenwerking en transitie in de scheepvaart met de implementatie van de allernieuwste aandrijftechnieken bij frontrunner CMB.

Voor het event is er de mogelijkheid om het iconische Havenhuis onder begeleiding van een gids te bezoeken. Schrijf je vlug in want het aantal plaatsen is beperkt.

LOCATIE

Het event gaat door in het Havenhuis aan het Zaha Hadidplein 1, 2030 Antwerpen. Dit is gelegen aan het kruispunt van de Siberiastraat en Mexicostraat.

PROGRAMMA

17u00: ontvangst deelnemers voor de begeleide rondleiding in het Havenhuis
18u30: start speeches
Eric Van den Eede, voorzitter FMC
Marc Van Peel, Schepen voor Haven, Industrie en Werk van de Stad Antwerpen en voorzitter Havenbedrijf Antwerpen
Shanna Vanblaere, project manager FMC
Alexander Saverys, CEO CMB
19u10: receptie

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen zijn afgelopen! Het evenement is volzet. 

LAGE EMISSIEZONE ANTWERPEN

De stad Antwerpen voerde op 1 februari 2017 een lage-emissiezone (LEZ) in. Hierdoor mogen niet alle voertuigen nog rijden in de binnenstad en Linkeroever. Voertuigen die niet aan de toelatingsvoorwaarden voldoen, riskeren een boete.  Meer info is terug te vinden op de website www.slimnaarantwerpen.be/LEZ. Met de online check- en registratietool kan je nakijken of een voertuig toegelaten is.

PARKING

De bezoekers van het Havenhuis kunnen parkeren op de Parking 'Straatsburg': deze is gelegen naast de parking van restaurant 'Het pomphuis', schuin tegenover het Havenhuis. De in- en uitrit van de parking ligt aan de Merantistraat.