De Week van de Ondernemers

Over opportuniteiten gesproken!

Het zijn interessante tijden voor ondernemers … Hoe gaat u de toekomst met succes tegemoet in deze geconnecteerde wereld? Ontdek de antwoorden tijdens de tweede editie van de ING Week van de Ondernemers.

Kom ideeën delen op de Week van de Ondernemers!

Van 24 tot en met 27 april kunt u opnieuw overal in België deelnemen aan inspirerende lezingen die kaderen in 3 ondernemersthema’s: Mens & Werk, Verkoop & Groei, Technologie & Nieuwe businessmodellen. Honderden experten en ervaren ondernemers nemen het woord en helpen u nieuwe opportuniteiten te grijpen.

Net als vorig jaar, is de Week van de Ondernemers ook het evenement bij uitstek om ideeën te delen. Maak dus van de gelegenheid gebruik om oude banden opnieuw aan te scherpen of nieuwe contacten te leggen terwijl u geniet van een lunch of walking dinner !

Onderstaande sessies gaan door op 27/04 in Oostende:

1. Een sterk handelsmerk uitbouwen doet u zo (27/04, 11u Oostende)

Een sterk merk is als een persoon: het raakt, inspireert én blijft consumenten overtuigen. Maar hoe creëert u dat? Met onze tips – ook voor social media - kunt u meteen aan de slag.
Expert: Marc Wellens: Managing Director & Co-founder – Strategic Director & Co-founder, Duval Branding
Ondernemers: Patrick Huyskens: Managing Director: Dupontcheese “BRUGSE KAAS”// Xavier Vanneste: Managing Director, Brouwerij De Halve Maan “BRUGSE ZOT”

2.  Omzet verhogen: anticipeer op behoeften (27/04, 13u Oostende)

De verkoopssuccessen van morgen? Die bereidt u vandaag voor. Kom te weten wat uw klanten willen … vóór ze dat zelf beseffen. Hier leert u onder andere consumententrends voorspellen.
Expert: Tom Palmaerts: Trendwatcher & Business Partner, Trendwolves
Ondernemers: Tom Messiaen: Managing Partner, Telecom-IT // Frederik Vandenberghe: CFO, Skyline Communications // Jean Van Den Poel: CEO, 2XL

3. Groeien: altijd een goed idee? (27/04, 16u Oostende)

Uw omzet zit goed en buitenlandse klanten staan voor de deur. “Breid toch uit!” Maar is dat iets voor u? Zo ja: hoe begint u dan aan internationale groei? U leert het in deze sessies.
Expert: Guy Wollaert: Owner, Idea-value-impact Advisory
Ondernemers: Lieven Steel: Owner & Managing Director, Resatec // Thierry Vandererfven: Owner, Belberry Preserves

Inschrijven

Inschrijven kan (gratis) per sessie (1h30) via www.ing.be/ondernemers.