Vind je offshore partner in het buitenland!

Offshore windenergie in de Noordzee boomt. Niet alleen in België, maar ook in Duitsland, UK, Denemarken en Nederland worden er de komende jaren volop windparken gebouwd (bron: WindEurope). Al die parken moeten ook onderhouden worden. Wil jij als toeleverancier op de eerste rij zitten voor internationale samenwerking? Registreer je dan nu op de Inn2POWER Company Directory!

Wat is de ‘Company Directory’ en wat is het voordeel voor mij?

De 'Company Directory' navigeert je naar extra omzet. De database is open voor alle bedrijven uit het Noordzeegebied actief in of geïnteresseerd in de offshore wind sector. Het laat je toe op een vlugge en eenvoudige manier te zoeken naar een geschikte partner, toeleverancier, enz. Dit kan aan de hand van verschillende zoekcriteria zoals locatie, rol in de waardeketen of product. Meteen maak je het ook gemakkelijk voor andere gebruikers zoals leden van de Duitse windcluster WAB of de Deense cluster OFFSHOREENERGY.DK om je bedrijf te vinden!

Hoe kan ik de ‘Company Directory’ raadplegen?

De ‘Company Directory’ is raadpleegbaar via de Inn2POWER website.
De database is sinds kort online en het inbrengen van bedrijven is pas opgestart, wees er vlug bij en registreer je bedrijf meteen.

Registratie in 1, 2 … 3

  1. Surf naar http://inn2power.eu/mapping#addcompany
  2. Registreer je bedrijf volledig gratis in amper vijf minuten
  3. Je Inn2POWER expert keurt de bevestiging goed

Wat is Inn2POWER?

Inn2POWER (Innovation to Push Offshore Wind Energy Regions) is een Interreg Noordzee project met 11 partners uit Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België en Nederland. De Vlaamse partners zijn Flanders’ Maritime Cluster, POM West-Vlaanderen en Haven Oostende. Het doel van het project is om KMO’s uit het Noordzeegebied te ondersteunen bij het opzetten van innovatieve samenwerkingsverbanden met betrekking tot het onderhoud en de monitoring van offshore windparken.
Leer meer over de activiteiten van het Inn2POWER project in de nieuwsbrief. Inschrijven voor deze nieuwsbrief kan via deze link

Met vragen kan je steeds terecht bij Michel Dewanckele, tel 059 34 07 54 of  michel.dewanckele@flanders-maritime-cluster.be, Project Manager Inn2POWER.