Netalux kiest ervoor zicht  uitsluitend te focussen op laserreinigingstechnologie.

Envisan is zeer deskundig en bedreven in de sanering van grondwater, de reiniging van vervuilde gronden, de bouw en sanering van stortplaatsen alsook in de behandeling van slib, bagger en ruimingspecie.

Flanders Ship Repair is een scheepsherstelbedrijf met vestiging te Zeebrugge. 

Specialisatie in maritiem recht.

Het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek is een wetenschappelijke instelling van de Vlaamse Overheid.

MG3 is een gespecialiseerde en innovatieve, onafhankelijke, geowetenschappelijke survey onderneming die actief is zowel offshore als aan de kust.

ING België is een universele bank die financiële diensten aanbiedt voor private klanten, ondernemingen en institutionele klanten.

VITO (Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek) is een toonaangevende Europese onafhankelijke onderzoeks- en adviesorganisatie waar innovatie en duurzaamheid centraal staan.

Cathie Associates ontwikkelt infrastructuur- en ontwerpoplossingen voor alle zaken met betrekking tot de zeebodem.

Taverbel ontwerpt en produceert glasvezelversterkte kunststof profielen op klantenmaat.

MacArtney Benelux behoort tot de wereldwijde MacArtney Underwater Technology Group.

International Marine en Dredging Consultants (IMDC) is een ingenieurs- en adviesbureau gespecialiseerd in een breed scala van water gerelateerde projecten.

Sinds enkele jaren nemen we als duikbedrijf assistentie bij bergingsprojecten , baggerprojecten en installatiewerken op zee en in havens.

De Hogere Zeevaartschool is de enige hogeschool in België die opleidingen Nautische Wetenschappen en Scheepswerktuigkunde aanbiedt. 

Toeleveringsbedrijf in de metaalsector met de mogelijkheid tot draaien, frezen, lasersnijden, autogeen snijden, lassen, plooien, 3D tekenen in ProE en CNC meetmachine.

GeoSea biedt een breed scala van diensten aan de eigenaars van offshore activa, marine consultants en mariene aannemers in de sectoren Offshore Oil & Gas, duurzame energie en civiele technieken.

Het Waterbouwkundig Laboratorium is een expertisecentrum die onderzoek verricht naar de effecten van water dynamiek.

Survitec Group is wereldwijd marktleider in producten voor overlevingstechnologie voor de marine sector, de offshore sector, defensie en ruimtevaart.

Scheepswerf IDP biedt het antwoord op al uw nautische vragen. Zeeschepen, binnenvaartschepen, werkboten, vissersboten, jachten,… reken steeds op Scheepswerf IDP voor het onderhoud en de herstellingen van uw schepen.

nCentric is a specialized wireless telecom operator & wireless product manufacturer focusing on the offshore telecommunication needs.

Berman biedt onderwater en duikdiensten aan met het oog op de groeiende industrie voor duurzame energie in Europa.

De kernactiviteiten van Smulders Group zijn de bouw, productie, levering en montage van staalconstructies.

Het VLIZ is het coördinatie- en informatieplatform voor zeewetenschappelijk onderzoek in Vlaanderen.

Ecorem biedt consultancy- en engineeringsdiensten aan met een specifieke focus op milieu- en klimaatsveranderingsvraagstukken.

MHI Vestas Offshore voert het onderhoud uit aan de Vestas turbines in de windturbineconcessie van Belwind en Northwind.

dotOcean ontwikkelt en vermarkt hoogtechnologische meetinstrumenten voor de maritieme industrie en levert innovatieve mechanica, elektronica en software oplossingen voor maritieme uitdagingen.

PMD staat voor Polymer Maritime Development en is een neutraal platform voor alle stakeholders van de kunststof- en de maritieme sector.

C-Power is een Belgisch bedrijf dat instaat voor de bouw en de uitbating van een offshore windpark op de Thorntonbank.

DC Industrial is gespecialiseerd in civiele bouwkundige en baggerwerken. DC INDUSTRIAL maakt deel uit van Group De Cloedt.

DECO biedt onderzeese diensten voor de offshore markt.

Belgibo is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar en risk consultant, gespecialiseerd in bedrijfsgebonden risico's en schadebeheer.

De Aspiravi groep is actief in de toekomstgerichte en boeiende sector van de hernieuwbare energie.

CMB, Compagnie Maritime Belge, has more than 120 years of experience in the shipping world.

Samen met Baggerwerken Decloedt, is Dredging International een van de belangrijkste werkmaatschappijen van de DEME Groep.

Norther ontwikkelt het offshore wind park genaamd “Norther” op 22 km voor de Belgische kust.

Overnachten in hotel Bero kan in de nieuwste 4-sterren kamers van Oostende.

Op het vlak van mariene en maritieme wetenschappen en technologieën biedt UGent een waaier aan opleidingen, onderzoeksactiviteiten en faciliteiten aan afgestemd op socio-economische noden.

Eurosense is gespecialiseerd in luchtfotografie, fotogrammetrische en topografische kaarten, GIS-consultancy, cartografie en satellietbeelden.

TORGUN is een dienstverlenend bedrijf van expert-ingenieurs en managers voor projecten in de domeinen haveninfrastructuur, offshore en mariene engineering.

Het Coatings Research Institute, een onafhankelijk laboratorium, heeft een ervaring van meer dan 50 jaar in industriele coatings. 

CMI Services is een internationale leverancier van technologie en technische diensten.

Consultingbureau mariene ecologie & milieu.

De VDAB organiseert in zijn opleidingscentrum te Zeebrugge de Maritieme Opleidingen (STCW-certified) en Offshore Opleidingen (OPITO-certified) voor werkzoekenden en werknemers uit de maritieme sectoren.

Naast managementconsultancy en coaching biedt Verbist & Verbist een softwarepakket aan voor de manager: Coach2Lead.

Juridische adviesverlening met bijzondere focus op offshore/waterbouw.

BOVA Environmental Consulting is uw partner voor onafhankelijk advies op vlak van milieu, bodem, veiligheid en energie.

PGAC is leverancier van planetaire reductoren, lieren, lieraandrijvingen, zwenkaandrijvingen en hun toebehoren, wijds ingezet in de maritieme sector.

HaTwee is leverancier van poedercoatings in de Benelux en exclusief verdeler van Govesan en ST Powder Coatings. Een ruim gamma standaardproducten wordt op 24 u geleverd vanuit de magazijnen in Lichtervelde.

Zeebrugge biedt de verladende industrie een netwerk van maritieme verbindingen naar Europese en intercontinentale bestemmingen.

Syntra AB is een opleidingsorganisatie die opleidingen organiseert voor (toekomstige) ondernemers en professionals.

Aannemingsbedrijf, gevestigd te Zeebrugge, voor het uitvoeren van bouwprojecten in de sector Gebouwen, Burgerlijke Bouw en Waterwerken.

METALogic biedt corrosie en metaaldegradatie oplossingen gebaseerd op studies, metingen en analyses.

Laser Cladding Venture (LCV) is uw specialist voor laser cladding.

Onderhoudsbaggerwerken, kustbescherming, haveninfrastructuur, strandsuppleties, landaanwinning.

MEET HET is een netwerk van geassocieerde Landmeters-Experten.

Zensor biedt geautomatiseerde intelligente monitoring oplossingen.

Met ruim 100 jaar ervaring in de scheepsbouw en de (petrochemische) industrie kan Nieuwburg een complete service bieden op het gebied van isolatietechnieken.

Scheepshersteller met scheepshelling en drijvende dokken, eigen hersteldienst schroeven, officieel dealer Volvo Penta, eigen kade langs kanaal Gent-Terneuzen.

Mensen en schepen. Dat is, in twee woorden samengevat, de kracht achter Jan De Nul Group.

Viking is een marktleider op het gebied van maritieme veiligheid.

Hydrauvision is wereldwijd aanbieder van totaaloplossingen in aandrijftechniek met als specialisme hydrauliek.

Herbosch-Kiere is gespecialiseerd in haven-, rivier-, en maritieme werken zoals het afbreken en bouwen van kaaimuren, bruggen, sluizen en steigers en het uitvoeren van baggerwerken en bergingswerken. 

THV Mermaid zal instaan voor de inbouw en de uitbating van de laatste windmolenparkconcessies in het Belgisch deel van de Noordzee.

Skyworkers is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’.

De haven van Antwerpen is een onmisbare schakel in de wereldhandel.

De Meyer, dat zijn ‘Masters in Mechanics’.

Meetapparatuur en systemen voor plaatsbepaling (GNSS), voor landmeetkundige, geografische en hydrografische toepassingen.

Verkoop en onderhoud van maritieme uitrusting - Uitvoering van seminaries en congressen.

We are risk consultants and marine insurance brokers.

Zingametall is fabrikant van ZINGA®, een filmverzinkingsysteem dat bescherming biedt aan stalen structuren tegen het roesten van staal, HET alternatief aan warme galvanisatie.

Steven Nauwelaerts staat aan de wieg van Laminaria waarmee hij een innovatieve golfslagenergieconvertor ontwikkelt.

Belgosat is uw partner in satellietcommunicatie, 3G/4G mobiele verbindingen, VOIP, CCTV, TV-distributie, IP-netwerken en WIFI voor maritieme gebruikers.

Rebel is een platform van maatschappelijk betrokken ondernemers op het raakvlak van publiek en privaat.

Onderhoud van windmolens offshore op de Belgische Thornton Bank.

Grout- en betonwerken uitsluitend in offshore en nearshore omgeving. 

Architectuurstudio Johan Verborgh is een multidisciplinair architectenbureau die ernaar streeft architecturale waarden te koppelen aan duurzame en hernieuwbare energie. 

Com & Sens (Composites & Sensing ) is een spin - off bedrijf van de Universiteit Gent en is gespecialiseerd in het toepassen van (ingebedde) glasvezel sensoren voor het opvolgen van composietconstructies.

Onder leiding van Leo Longueville voeren de twee zusterbedrijven voornamelijk constructiewerken, tankrenovaties, scheepsherstellingen uit.  

Manora Logistics is een onafhankelijk expeditie en transport consultancy bedrijf.

CGK maritime, een afdeling van CGK Group, levert fenders (ShibataFenderTeam), waterbouwdichtingen, stootrubbers en allerlei kunststoffen voor de maritieme wereld. 

Rentel nv zal instaan voor de ontwikkeling, bouw en exploitatie van het offshore windmolenpark Rentel.

Fluves biedt geavanceerde sensor- en monitoringsystemen aan voor watergerelateerde industrieën, met focus op continue data acquisitie.

Geo-MX is een ingenieursbureau voor maritieme en civiele bouw.

ADEDE is gespecialiseerd in explosievenopsporing, archeologie en offshore dienstverlening.

Interflon België NV fabriceert kostenbesparende smeertechnologie en reinigers. 

Witteveen en Bos is een internationaal actief ingenieurs- en adviesbureau. 

MULTI levert engineering services aan bedrijven die actief zijn in de sectoren maritiem & offshore.

Ostend Marine Services is een vaste waarde als duikbedrijf in de haven van Oostende.

Bexco staat voor meer dan drie generaties vakmanschap. Het is een respectabele merknaam voor maritieme en off-shore synthetische touwtoepassingen.

De Haven van Oostende profileert zich als energy port.

24SEA is gespecialiseerd in structural health monitoring op offshore structuren en biedt oplossingen aan voor zowel korte als lange termijn monitoring en test campagnes.

Seastar nv zal instaan voor de bouw, ontwikkeling en exploitatie van het offshore windmolenpark Seastar.

SERVICE HYDRO nv is een ingenieursbureau dat instaat voor ontwerp en systeembouw (hydrauliek).

De Medts nv, opgericht in 1967, is specialist en marktleider in de behandeling van oppervlakken, metaal en beton, ter bescherming of reparatie.

Hypertechnics bvba is gespecialiseerd in de productontwikkeling en de fabricage van offshore gerelateerde toestellen.

Kenniscentrum in fundamenteel en toegepast onderzoek naar biodiversiteit en ecosystemen en dit ter ondersteuning van de bescherming en het duurzaam beheer van het natuurlijk milieu.

Nexans is specialised in the design, production and installation of low and medium voltage submarine power cables.

TEXION levert een volledig gamma geokunststoffen voor de wegen- en waterbouw, spoorwegen, vliegvelden en afvalstortplaatsen. 

Het Havenbedrijf Gent creëert op een duurzame wijze welvaart en groei door de verdere ontwikkeling van de zeehaven tot een multimodaal logistiek platform.

GARDEC VJ nv is één van de grootste scheepswerven langs de Belgische kust. Met een vast team van 48 ervaren en gedreven scheepsherstellers lossen zij elke dag de technische problemen en dringende schades op aan boord van schepen.

Radio Holland is over de hele wereld bekend als toonaangevende specialist in satelliet- en radiocommunicatie, automatisering, observatie en navigatiesystemen voor maritieme gebruikers.

VAPO is een solide KMO en leverancier voor diverse industriële sectoren. Of het nu gaat om cilinderbouw, groepenbouw, componenten of oplossingen op maat, bij VAPO is men aan het juiste adres.

Anglo Belgian Corporation (ABC) behoort tot één van de belangrijkste Europese producenten van MDO, HFO en dual fuel middelsnellopende motoren (750 – 1000 tpm).

GreenBridge gelooft in Blue Growth en het duurzaam ontginnen van de rijkdom van de zee en wil daarom op een ‘no-nonsense’ manier innovatieve technologiebedrijven aantrekken.

Sioen Industries nv is een Belgische groep gespecialiseerd in technisch textiel.

‘Renewable Energy Base Oostende’ (REBO), in Haven Oostende, bouwt infrastructuur en ontwikkelt diensten voor de constructie en O&M van de windparken in de Noordzee.

Leverancier van materialen voor yachting en professionele visserij (netten, staalkabels, touwen, verven, smeermiddelen en veiligheidskledij).

G-tec Marine Environment levert gespecialiseerde diensten op het gebied van ingenieurs-geologie, -geofysische en -geotechnische projecten, hydrografische surveys en marien milieuonderzoek.

Hotel Ter Streep bevindt zich in het hart van Oostende langs de Leopold II laan, dichtbij het casino en het stadspark. Een gezellig hotel met ruime kamers voorzien van alle moderne comfort. 

Onze producten: vislieren, baggerlieren, sleeplieren, ankerlieren, meer lieren zowel elektrisch als hydraulisch aangedreven en weliswaar onze stuurmachines.

Antea Group is een internationaal ingenieurs- en milieuadviesbureau dat gespecialiseerd is in fullservice-oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedelijke ontwikkeling en water.

REM-B HYDRAULICS NV  (Beerse ) & INDUPRO NV (Oostende), beiden gekend voor hun expertise en ervaring in de hydraulica, hebben in 2014 hun krachten gebundeld en samen een  firma opgericht: REM- B INDUPRO N.V.

Verhuur bedrijf van generatoren en klimatisatie.

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij West-Vlaanderen is het instrument waarmee de provincie haar sociaaleconomisch beleid uitvoert.

Het Belgian Offshore Platform verenigt de belangrijkste partners die investeren in hernieuwbare (wind)energie- productie op de Belgische Noordzee.

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen.