Waterbouw

Actua

Jan De Nul Group verwerft EUR 250 miljoen contract in joint venture

Jan De Nul Group heeft in joint venture met Koninklijke Boskalis Westminster N.V. een contract verworven van havenexploitant Jawaharlal Nehru Port Trust voor het verdiepen en verbreden van het toegangskanaal naar Jawaharlal Nehru Port in Mumbai, India.

Actua

FMC en De Blauwe Cluster slaan de handen in elkaar

FMC en De Blauwe Cluster (DBC) hebben een Memorandum van Overeenstemming afgesloten om samen te werken met het oog op een erkenning als speerpuntcluster van DBC. Dit zal ongetwijfeld een boost betekenen voor de ontwikkeling van de blauwe economie in Vlaanderen!

Actua

Jan De Nul Group bestelt nieuwe schepen

Jan De Nul Group bestelt nieuwe schepen met uitlaatgasbehandelings-

systemen.

Actua

DEME bestelt nieuwste generatie offshore installatieschip ‘Orion’

‘Orion’ zal een ongeëvenaarde combinatie bieden van buitengewone transport- en laadcapaciteit, indrukwekkende hijshoogte en groene technologie.

Actua

Multipurpose-schip te water gelaten

Op de AVIC scheepswerf in Weihai, China, is het multipurpose-schip Adhémar de Saint-Venant van Jan De Nul Group te water gelaten.

Evenement

Op 20 april informeren en inspireren we jou aan de hand van verschillende plenaire en break-out sessies met focus op IoT toepassingen in Blue Growth.

Evenement

The Blue Tech Demo Days planned from 13 to 15 September 2016 are suspended. On the 11th of August, a fire unfortunately destroyed DECO’s workshop and damaged their offices. Having lost our event location, and DECO not being able to carry out demonstrations on the planned dates, the organising partners have decided to postpone the event. 

 

Project

De FMC clusterwerking doelgericht differentiëren zodat Vlaamse actoren optimaal kunnen inspelen op de opportuniteiten van een groeiende maritieme industrie in transitie.